Asuntomessujen vaihtoehtoparkille lupa. Kouvolan rakennusvalvonta ei löytänyt alueelta mitään lupaehtojen vastaista

11.07.2019

Alkuperäinen uutinen julkaistu Kouvolan Sanomissa johon pääsette PAINAMALLA TÄSTÄ

Messualueen vieressä sijaitsevalle parkkialueelle mahtuu lupaehtojen mukaan 1 500 autoa. Kaupungin virallinen parkkialue on Kouvolan raviradalla.

Asuntomessuparkki_Kouvola

Asuntomessualueen vieressä oleva yksityisen yrittäjän vaihtoehtoparkki sai luvan tarjota messuvieraille pysäköintipalveluja. Asuntomessut alkavat perjantaina. Asuntomessujen vaihtoehtoparkki on kaikin puolin lupaehtojen mukainen.

Tähän tulokseen päätyi Kouvolan rakennusvalvonta torstaiaamuisessa viranomaistarkastuksessa. Valvontainsinööri Mikko Haaparanta antoi pysäköintipalveluja tarjoavalle yritykselle Space Supplylle luvan ottaa parkkialue käyttöön.

Haaparanta sanoo, että alueella ei ollut mitään sellaista, joka olisi herättänyt epäilyksiä. Korian Pioneeripuiston vieressä olevaan vaihtoehtoparkkiin mahtuu Space Supplyn edustajana puhuvan Juhani Mäkelän mukaan väljästi 1 500 autoa.

Kouvolan kaupungin virallinen asuntomessujen pysäköintialue on Kouvolan raviradalla noin kahdeksan kilometrin päässä messualueesta. Vaihtoehtoparkki on taas aivan messualueen vieressä.

Kaikkien kävijöiden autot eivät kuitenkaan mahdu vaihtoehtoparkkiin, joten asiakkaita riittää molempiin paikkoihin.

— Toivomme, että kaikille riittää asiakkaita. Vaihtoehtoparkki on palvelua. Kaupungin pitäisi ottaa pikemminkin ilo irti siitä, että tällainen lähiparkki on vieraiden käytössä. Tämä on mahdollisuus eikä suinkaan uhka, Mäkelä sanoo.

Asuntomessujen projektipäällikkö Sanna Kauppi myöntää, että vaikka kilpailijan ilmestyminen on toisaalta kiusallista, on asiassa omat hyvät puolensa.

— On hyvä, että messualueen lähellä on vaihtoehto sille, että autot pysäköitäisiin katujen varsille.

19.07.2019SAAPUMINEN ASUNTOMESSUILLE
19.07.2019Asuntomessuja markkinoitiin ensimmäistä kertaa Venäjällä ? Kouvolaan tulleet venäläistoimittajat kehuvat kaupunkia, kaipaavat kylpylää ja väläyttävät yllättävää vetonaulaa: ?Ravit voisivat saada suosiota?
19.07.2019Moderni mummonmökki valvoo ja helpottaa elämää ? Minitalot ovat nousemassa asuntomessujen suosikkikohteiden joukkoon
18.07.2019Asuntomessuilla tehtiin keskiviikkona kävijäennätys ? Korialla on käynyt yli 23 000 messuvierasta
16.07.2019LOMAMATKA KOUVOLAAN OPISKELIJABUDJETILLA
11.07.2019Asuntomessujen vaihtoehtoparkille lupa. Kouvolan rakennusvalvonta ei löytänyt alueelta mitään lupaehtojen vastaista
09.07.2019Asuntomessujen vaihtoehtoparkki viranomaistarkistukseen ? Space Supply tarjosi pysäköintialuettaan Korian messualueen vierestä kaupungille muutama vuosi sitten
29.06.2019Kouvolan Sanomat: Domuksen kiinteistö on myyty Korialla
25.06.2019Konkurssiin menneen Domuksen kiinteistö myytiin kouvolalaiselle Space Supplylle. Alueelle tulee aluksi asuntomessuparkki, myöhemmin tiloja vuokrataan eteenpäin
24.06.2019Ryhmävierailut Asuntomessuille

Siirry arkistoon »